Asiakaskokemukset

Jos haluat antaa palautetta hoidoista tai tuotteista, kirjoita vapaamuotoinen teksti nimellä tai nimimerkillä sähköpostiini , niin julkaisen asiakaskokemuksesi täällä

*******************************************************************************************************************

Olen kärsinyt pitkään oikeanpuoleisen iskias-hermon kivusta. Tänään sain viimeinkin varattua Annelta Relain-hoitoon aikaa. Hoito tuntui ihanalta, kipupisteitä löytyi mutta Relaimella ne kuin "sulivat" alta pois nopeasti. Nyt on jalka kepeä eikä kipua tunnu ollenkaan! Kesällä Anne hoiti myös pitkään vaivannutta olkapäätä ja sekin kipu hävisi. Voi puhtaalla omallatunnolla suositella hoitoa kaikille erilaisista kivuista kärsiville. Superjuttu! Kiitos Anne, tavataan kivun yllättäessä uudestaan! T. Tallu

******************************************************************************************************************

Ensimmäisen kerran tänä aamuna ei jalat olleet kipeät pitkiin aikoihin, vaan kävelin kunnolla vessaan. Tuo kuvekin on parempi, ei tunnu kipeyttä. Nivelet tuntuu tosi hyviltä, ihanaa! Varmaan nivelistä väheni tulehdustilakin, kun poistui ylimääräiset kuonat. Ihana olo. Mun jalat lilluu nyt kerran kuukaudessa sun altaassa! (Ion-detox kuonanpoisto hoito)

Eija

**********************************************************************************************************

Terveiset lapista! N. 3000 km autokyytiä takana eikä selkäkivusta tietoakaan kuten tavallisesti. Kiitos magneettivyön! Pidin sitä ihan irtaallaan selän takana vaan... On ihan uskomaton juttu, onneksi hoksasin ottaa sen mukaan. Kiitos vaan hyvästä tuotteesta.

Tarja

*************************************************************************************************************

Olen kärsinyt polvikivuista jo pitkään. Polvia särkee ja vihloo etenkin kolealla säällä tai jos jalkoja rasittaa paljon. Polvikipuihin ei auttanut mikään, kunnes otin käyttöön magneettisen polvituen. Jos polvet alkavat vihotella, laitan vain polvituen ja pidettyäni sitä jonkin aikaa kipu häviää.

Tyytyväinen asiakas

************************************************************************************************************* 

Selkäkipu on ollut seuranani useita vuosia vaivaten säännöllisen epäsäännöllisesti. Kipulääkkeitä ja kortisonia aina kuureittain sen minkä vatsa kesti. Annelta sain kuulla magneettilaastareista ja epäilevänä ajattelin, että kokeillaan. Mieheni se vasta epäileväinen olikin "poppanaisen" neuvoihin. Aloitin 800 Gaussin laastareilla ja niitä laittelin alaselkään kipupisteeseen. Tein vielä oikein testin, kun olin muuttoapuna. Aloitin hommat ilman lääkkeitä ja laastareita. Jossain vaiheessa alkoi rasitus tuntua alaselässä ja siinä vaiheessa laitoin kolme magneettilaastaria kipualueelle. Näin se helpotti ja muuttopuuhat saatiin loppuun, eikä kivusta ollut tietoakaan. Enkä tarvinnut ottaa lainkaan kipulääkettä.Anne esitteli magneettivyön, jossa on voimakkaammat magneetit ja siitä on tullut suosikkini. Käyn lenkillä, laskettelen, imuroin ja teen pihatyöt vyön kanssa. Tänä päivänä ei mieheni anna minun edes aloittaa töitä ilman magneettivyötä.

Tuula

****************************************************************************************************

Olen käyttänyt Forever Aloe Vera gel-juomaa vatsavaivoihin tammikuusta 2016 lähtien ja olen ollut tyytyväinen.

Aloitin pienellä määrällä ja nyt otan 30ml joka aamu.

Aikaisemmin jouduin käyttämään reseptilääkettä, mutta nyt en ole sitä tarvinnut tammikuun jälkeen.

Taina

**************************************************************************************************** 

Minulla on käytössä magneettituote silmämaski

Tuote on auttanut krooniseen migreeniin, pehmittänyt myös niska ja hartialihas jännityksiä.

En ole tarvinnut enää lainkaan kipulääkkeitä päänsärkyyn.

Tuotetta on helppo käyttää ja olen käyttänyt sitä myös päivisin.

Myös magneettilaastareista ollut apua paikalliseen kipuun, esim. ranteessa.

Anna

*****************************************************************************************************