Kipujelpin blogi

Parempaa elämänlaatua magneettituotteilla

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa magneettituote
 • Fontin koko: Suurempi Pienempi
 • Osumia: 2332
 • 2 kommenttia
 • Seuraa tätä artikkelia
 • Tulosta

 

Nyt on ihan pakko kertoa kuinka sain itse parannettua elämänlaatuani huomattavasti , kun löysin magneettituotteet.

Olen koko elämäni kipuillut eri vaivojen kanssa ja kipulääkkeitä on tullut popsittua melkein kuin karkkia jo lukioajoista lähtien. Varsinkin ylioppilaskirjoitusten aika oli tosi stressaavaa, migreeni kummitteli ohimoilla  ja väsymys oli lähes jokapäiväistä. Hartiat oli jatkuvasti jumissa johtuen osittain myös ajamastani ”katon kautta ympäri”- kolarista. Toisessa nuoruudenajan autokolarissa satutin selkäni ja sitäkin vaivaa tuli kannettua mukanaan melkein 25 vuotta. Korkeaan verenpaineeseen sain altistuksen varmaan jo äidinmaidossa, tämä kavala tauti on kulkenut sukuvikana jo useamman sukupolven ajan. Se viimeinen herättävä kokemus oli, kun en päässyt aamulla sängystä ylös, yritin ja yritin, mutta vasen puoli  ei ollut yhteistyöhalukas,  vaan tuntui kuin maan vetovoima olisi vetänyt minut kiinni sänkyyn. Onneksi sentään ääni vielä toimi ja sain huudettua apua. Huh, helpotusta, selvisin siitä viikon sairaalareissulla, mutta siellä sängyssä maatessani ajattelin, että tässä asennossa ei olisi kivaa viettää loppuelämäänsä. Löytyisiköhän jotain keinoa, jolla nämä kipuilut saisin kuriin. Oli peiliin katsomisen paikka.

Aloin etsiä vaihtoehtoja lääkkeille. Ensin oli saatava verenpaine aisoihin, sitten hiukan painonpudotusta ja stressittömämpää elämää. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta  kun kaikki vaikuttaa kaikkeen niin loppupelissä vaaditaan aika monta muutosta että pääsee haluttuun lopputulokseen.

Kuulin magneettituotteista ja tutustuttuani paremmin asiaan kiinnostuin heti. Ja kun rohkeasti päätin kokeilla, niin jäin heti koukkuun! Elämänlaatuni parani huomattavasti ja tuloksia alkoi näkyä nopeasti. Magneettituotteilla saa helposti lymfan kiertämään. Turvotus laskee, kun neste poistuu vieden samalla kuonaa kehosta mennessään.  Siinä samalla kuin huomaamatta kipu poistuu ja virtaa tulee enemmän. Jos ennen töistä tullessa suunnilleen kaatui sohvalle, niin nyt jaksaa vaikka lähteä uimaan tai marjoja poimimaan. Tunne on todella hieno, kun sen tajuaa! Minä jaksan, minua huvittaa, jee!

Jos ennen en uskaltanut lähteä mihinkään ilman, että kipulääkepaketti oli kassissa, niin nyt  on magneettilaastarit molemmilla puolilla niskassa ja siellä kassissa on magneettivyö ja magneettitossut kaiken varalta, jos niitä sattuu tarvitsemaan. Ja vaikka ei kipuja olisikaan, niin kassin pohjalta tulee kaiveltua magneettivyö yöksi lanteille ja tossut jalkaan – ja yöunet on taattu! Magneettitossut rauhoittaa levottomat jalkani ja lämmittää kylmät varpaani. Niin ja sen migreenin taltutin ensin nukkumalla magneettiset silmälaput silmillä, nyt pärjään niillä kahdella 800 Gaussin magneettilaastarilla niskassa.

Näin on hyvä - kivuttomampaa, nautinnollisempaa elämää, enpä enää vaihtaisi entiseen. Suosittelen sinullekkin!

 

0

Kommentit

 • Vieras
  rauno saarnio lauantai, 05 syyskuu 2015

  Itse Olen laihtunut 30 kg magneettisen vyotarotuen avulla. Nesteet ja kuonat lahtivat. Nyt jaksaa ja parempi mieli.

 • Vieras
  A woman with no name maanantai, 22 touko 2017

  Hienoa, että toimii. Täytyy kuitenkin muistaa, että magneetteja eivät voi käyttää ne joilla on metallia kehossa...eli, valitettavasti kaikki tekonivelen omistajat, sydämentahdistimella käyvät ja muut 'rautaa kehossa' -kantavat, saavat unohtaa magneettiterapian. Tästä on hyvä asiakkaita muistutella, koska esim. monilla vanhuksilla tämä sulkee automaattisesti nämä tuotteet pois repertuaarista.

Kirjoita kommentti

Vieras tiistai, 02 kesäkuu 2020