Relain syvämagneettihoito

Relain on luonnonmukainen syvähoitolaite

 

Relainin teho perustuu laitteen samanaikaisesti kehittämän paikallisen magneettikentän ja värähtelevän hieronnan yhteisvaikutukseen. Laitteella voi hoitaa syvälläkin kehossa olevia kohtia ja elvyttää verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.Relain-hoidoilla on myös selkeästi rentouttava vaikutus. Hoitotulokset ovat yksilöllisiä, mutta lyhyempikin hoito Relainilla on kokemuksien mukaan voinut poistaa ongelmat jopa kokonaan ja pysyvästi. Kroonisiksi muuttuneet kivut ja jännitystilat ovat saattaneet poistua silloinkin, kun mikään muu hoitomuoto ei ole tehonnut.

Relain on Suomessa kehitetty ja patentoitu laatutuote. Se hoitaa luonnonmukaisesti ja lääkkeettömästi.

Relain sopii koko perheen käyttöön ja sillä voidaan hoitaa myös eläinkunnan edustajat.

  • Hoitaa lihaksia, niveliä, jänteitä ja luustoa
  • Parantaa nukkumista, kun lihakset rentoutuvat
  • Auttaa kipujen ja särkyjen hoidossa ilman haittavaikutuksia
  • Rentouttaa luonnonmukaisella ja tehokkaalla tavalla
  • Tunne suurempaa helpotusta ja elämästä nauttimisen iloa
  • Parantaa verenkiertoa ja lisää nesteiden kiertoa

Laitetta ympäröivän magneettikentän syvyys on n. 20 - 25 cm, joten sen vaikutus ulottuu syvälle kehoon. Esimerkiksi selkäkivut johtuvat useimmiten tukilihasten jännitystiloista. Relainin rentouttavan vaikutuksen ansiosta selkälihasten jännitykset ikään kuin sulavat pois. Kaikenlaiset jalkavaivat helpottuvat yleensä tehokkaasti tämän hoitolaitteen avulla.

Relainilla hoidetaan yleensä vaatteiden päältä. Jopa 10-20 minuutin käsittely lievittää kipuja ja jännitystiloja. Päivittäisten käsittelykertojen lukumäärän voi kukin itse päättää. Yhdellä kertaa voidaan kuitenkin hoitaa korkeintaan 30 min.

Käyttörajoitukset

Sydämentahdistinta sekä muita kehon sähköisiä laitteita käyttävän henkilön tulee välttää Relaimen käyttöä, koska sen magnetismi saattaa tyhjentää laitteen pariston. Raskaana oleville ei suositella magneettituotteiden käyttöä, koska asiaa ei ole vielä tarpeeksi tutkittu.

             

Relain hoito 25 min / 28 eur

 

Anne Markkanen 040-7091400

Facebook ryhmä: "Hyvää oloa ja luonnonmukaista hoitoa"